Νέα του συλλόγου

Οι τυχεροί αριθμοί της Λαχειοφόρου Αγοράς που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του «COSMOGYM Festival & Contest»

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι χθες, ημέρα Τρίτη 27 Ιουνίου ώρα 11 π.μ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των λαχνών της Λαχειοφόρου Αγοράς που διενεργήθηκε στα πλαίσια του «COSMOGYM Festival & Contest», παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και Μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου της «Καρδιάς του Παιδιού».

Λαχειοφόρος Αγορά από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου στα πλαίσια του «COSMOGYM Festival & Contest»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού», στα πλαίσια του «COSMOGYM Festival & Contest» , που θα πραγματοποιηθεί στις 20 έως τις 25 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι, θα διενεργήσει Λαχειοφόρο Αγορά με σκοπό την ενδυνάμωση του κοινωνικού του έργου.

«COSMOGYM Festival & Contest»

Το «COSMOGYM Festival & Contest» αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση γυμναστικής για όλους, αλλά και το μεγαλύτερο indoor event που διεξάγεται στην Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά και σε αυτό παίρνουν μέρος ομάδες ασκουμένων κάθε ηλικίας και αθλητικού επιπέδου. Τα προγράμματα που παρουσιάζονται έχουν στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής, αεροβικής, τραμπολίνου, μοντέρνου και κλασσικού χορού, φολκλόρ, street dance και hip hop με συνοδεία μουσικής.

1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού «Όταν οι νεράιδες κυβερνούσαν τον κόσμο»

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού » όταν οι νεράιδες κυβερνούσαν τον κόσμο». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ στο Θέατρο Παραμυθίας – Αλμπέρτα Τσοπανάκη. (Παραμυθίας 27 & Μυκάλης Κεραμεικός).

Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά ,όπως τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές σχετικά με τις ετήσιες συνδρομές μελών, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αδιάκοπα τις υπηρεσίες μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην περίπτωση οφειλών πολλών ετών, θα πρέπει να καταβληθούν τουλάχιστον οι συνδρομές των δύο τελευταίων ετών (2015-2016), προκειμένου να παραμείνετε ενεργά μέλη στη βάση μας.

«Το Φαρμακείο Χριστίνα Γκιούρδα, στο πλευρό της «Καρδιάς του Παιδιού»

Το Φαρμακείο Χριστίνα Γκιούρδα με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας και την έναρξη της Άνοιξης στις 8 Μαρτίου διοργάνωσε μια λαμπερή βραδιά ομορφιάς. Το beauty and wellness event “keep it golden” διοργανώθηκε με μεγάλη φροντίδα από τους ανθρώπους του φαρμακείου και ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν η πιο μεγάλη ανταμοιβή.

Από την ΕΛΕΔ η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού»

Νέα ιστοσελίδα για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού», από την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου.

H ομάδα δρομέων της «Καρδιάς του Παιδιού» διοργανώνει αγώνα 7 χλμ ,που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2017, στο Φόδελε Κρήτης

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι η ομάδα δρομέων της «Καρδιάς του Παιδιού» διοργανώνει αγώνα 7 χλμ ,που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2017, στις 12:00 στο Φόδελε Κρήτης

Η Philips Hellas S.A. κοντά στην «Καρδιά του Παιδιού»

Η Philips Hellas S.A. κοντά στην «Καρδιά του Παιδιού»

Η εταιρεία Philips Hellas S.A στις 5/4/20113 με αφορμή τη μεταφορά της έδρας των κεντρικών της γραφείων, αποφάσισε να παραχωρήσει το γραφειακό εξοπλισμό της , σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Σχολεία και Ιδρύματα, ανάμεσα τους και στην «Καρδιά του Παιδιού».

Και το Aegean Omiros College στο πλευρό της «Καρδιάς του Παιδιού»

Μία νέα πολυεπίπεδη συνεργασία για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» εγκαινιάζεται με το Aegean Omiros College, το Κολλέγιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ.

Η Καρδιά του Παιδιού» είναι πλέον μέλος του φορέα Quality Net

«Η Καρδιά του Παιδιού» μέλος του Φορέα Quality Net Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» είναι πλέον μέλος του φορέα Quality Net.

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητά μέλη, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού», σας προσκαλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 5:00 μμ, στα γραφεία μας, στην οδό Αιόλου 104 Αθήνα, 2ος όροφος, γραφείο 215, με τα εξής θέματα…

«Η Καρδιά του Παιδιού» βραβεύει τους εμπνευστές του νέου της λογότυπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των σπουδαστών του Ομίλου ΑΚΤΟ που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για το σχεδιασμό του νέου λογότυπου του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών, «Η Καρδιά του Παιδιού».

«Η Καρδιά του Παιδιού» συμμετέχει στην «Ημέρα Αγάπης»

Η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με την υποστήριξη του Εμπορικού Κέντρου AVENUE και του ΣΚΑΪ, διοργανώνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρες 9:00–20:00, μία «Ημέρα Αγάπης» στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012.

Ο πρώτος μας μικρός ξενώνας είναι έτοιμος!

Με αφορμή την ευγενική δωρεά του μέλους μας κ. Ευάγγελου Μακρυγιάννη «Η Καρδιά Του Παιδιού» ετοίμασε τον πρώτο της ξενώνα στην οδό Υψηλάντου 20-22 στον Πειραιά. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 45 τμ στον 3ο όροφο πολυκατοικίας, σε ήσυχο δρόμο αλλά ταυτόχρονα σε κεντρικό σημείο, που μπορεί να φιλοξενήσει κάποια οικογένεια από την περιφέρεια.