Δραστηριότητες

Παγκόσμια Ημέρα της Καρδιάς

Η Παγκόσμια Ημέρα της Καρδιάς έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Καρδιολογική Ομοσπονδία (World Heart Federation) και από το 1999 εορτάζεται στις 29 Σεπτεμβρίου.  Ο στόχος της ξεχωριστής αυτής ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση και αφύπνιση του κοινού για τα καρδιαγγειακά νοσήματα, υπενθυμίζοντας μας,  ότι η ενημέρωση και η πρόληψη είναι τα βασικότερα μέτρα για μια «δυνατή καρδιά».

Κάποιες καρδούλες χτυπάνε διαφορετικά!

Αγαπητοί μας φίλοι & φίλες, Οδεύοντας προς τη Μεγάλη Εβδομάδα, με αποκορύφωμα την Ανάσταση του Κυρίου μας, τα συναισθήματα όλων μας είναι έντονα και ανάμεικτα. Η καρδιά μας χτυπάει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, πλημμυρισμένη από συναισθήματα συγκίνησης και χαρμολύπης, για την επερχόμενη εβδομάδα των παθών του Κυρίου μας που όμως κορυφώνεται με την Ανάστασή Του και το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας που τη συνοδεύει.

Ευχαριστίες προς νοσοκομεία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Συγγενών Καρδιοπαθειών (14/02), τα νοσοκομεία Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (Ω.Κ.Κ), ΙΑΣΩ και ΜΗΤΕΡΑ στηρίζουν τον Πανελλήνιο Σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού», παρέχοντας δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις στα μέλη του και αναδεικνύοντας την πρόληψη, ως το σημαντικότερο μέτρο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πάθησης.

Τα KFC στηρίζουν για 3η συνεχή χρονιά τον σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού»

Δώσε λίγη αγάπη διαλέγοντας το αγαπημένο σου bucket! Το Chicken and Fries bucket αλλάζει όνομα σε Give Backet για να προσφέρει λίγη αγάπη στον σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού».

Τα χειροποίητα κοσμήματα Ethnasia στέκονται στο πλευρό της «Καρδιάς του Παιδιού»

Τα χειροποίητα κοσμήματα Ethnasia, στέκονται στο πλευρό της «Καρδιάς του Παιδιού», αφιερώνοντας ένα ιδιαίτερο κόσμημα από τη συλλογή τους στα καρδιοπαθή παιδάκια, μεταφέροντας με τον τρόπο αυτό, μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας. Έσοδα από το κόσμημα, θα διατεθούν για την υποστήριξη των προγραμμάτων της «Καρδιάς του Παιδιού».

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Στηρίζουμε το ίδρυμα «Η Καρδιά του Παιδιού»

«Η Καρδιά του Παιδιού» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον Όμιλο Σαράντη και τα Hondos Center, που στηρίζουν το έργο της, προσφέροντας σε Κάθε παιδί – Μία Αγκαλιά!!

«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ»

O Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών και Ενηλίκων «Η Καρδιά του Παιδιού» και η σχολή χορού DANZARTE, θα χαρούν να σας υποδεχτούν σε μια πανέμορφη βραδιά που θα είναι απόλαυση για τα μάτια σας, τα αυτιά σας και τη ψυχή σας.

3η Ημερίδα για συγγενείς ατόμων με καρδιοπάθεια

Στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης με τη συμμετοχή επαγγελματιών υγείας, διακεκριμένων ιατρών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νομικών αναζητάμε απαντήσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ιατρικής, εκπαιδευτικής και νομικής φύσης που ενδιαφέρουν το κοινό και ιδιαίτερα τους οικογενειακούς φροντιστές  ατόμων με χρόνια ασθένεια ή αναπηρία.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Π.Π.Κ. ΚΑΤΩ ΑΣΙΤΩΝ ΗΘΗ & ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ- ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΣΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΧΡΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ διοργανώνει στις 25 Αυγούστου 2019, Μουσικό- Θεατρική Παράσταση με τίτλο» Ήθη & Έθιμα της Κρήτης – Παλιός Ελληνικός Κινηματογράφος». Η παράσταση είναι αφιερωμένη στο Σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού».

Multisport Event POROSEA 2019

Η «Καρδιά του Παιδιού» συμμετείχε δυναμικά στο multisport event POROSEA 2019, που έλαβε χώρα στις 8-9 Ιουνίου στο νησί του Πόρου. Ο Σύλλογος συμμετείχε με θεματικό περίπτερο, υλοποιώντας στοχευμένη δράση, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα παιδάκια που γεννιούνται με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Ευχές για το Πάσχα από την «Καρδιά του Παιδιού»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού» σας εύχεται ολόψυχα Καλό Πάσχα με Υγεία, Ελπίδα & Αισιοδοξία. Το φως της Ανάστασης να πλημμυρίσει με αγάπη τις καρδιές όλων μας.

Πρόσκληση

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού» με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο μουσικό αφιέρωμα  «Η Καρδιά του Παιδιού για την Καρδιά του Μίκη» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στις 7.μ.μ στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.

Πρόσκληση

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού» με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο μουσικό αφιέρωμα  «Η Καρδιά του Παιδιού για την Καρδιά του Μίκη» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στις 7.μ.μ στο Θέατρο Ακροπόλ.

«Το να έχεις καρδιά, σημαίνει πολλά, σου δίνει συναισθήματα μαγικά»

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης προς τα καρδιοπαθή παιδιά, επεφύλασσαν δύο μαθήτριες της Β’ Γυμνασίου από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce. Οι μαθήτριες  Αριάδνη Παπούλη και Ελίνα Λούζη , παρουσίασαν στις 16.01.2019 στους συμμαθητές σε χώρο του Αμερικανικού  Κολλεγίου, τραγούδι, σε στίχους και μουσική δική τους, μεταφέροντας ηχηρά το μήνυμα με τις μελωδικές φωνές τους «Το να έχεις καρδιά, σημαίνει πολλά, σου δίνει συναισθήματα μαγικά».

Η ψυχή νίκησε την καρδιά

Στα 49 του έτη ο Παύλος Μαυρικάκης έχει τρέξει σε 17 μαραθωνίους, έχει κάνει χιονοδρομία, έχει πτυχίο ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης με συμμετοχή σε αγώνες και σε ταξίδια στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος, κάνει ελεύθερη κατάδυση – ψαροντούφεκο και έχει καταδυθεί σε βάθος 25 μέτρων χωρίς φιάλες οξυγόνου. Έχει και άλλες αθλητικές διακρίσεις, αλλά τη μεγαλύτερη του την έδωσε η ίδια η ζωή. Γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και δεν είχε πολλές πιθανότητες επιβίωσης. Όμως, επέζησε και όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, όπως αναφέρει, έχει «ζήσει εμπειρίες που λίγοι φυσιολογικοί άνθρωποι έχουν».

Σεμινάριο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα: «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας»

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Θέατρο «Παλλάς» θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα με τίτλο «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας» και με ομιλητή τον διακεκριμένο Δρ. Γιάννη Καλογεράκη.

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΑΝΑΣΕΣ ΖΩΗΣ

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τα οφέλη της βάδισης ως μέσο αποκατάστασης χειρουργηθέντων καρδιοπαθών, πρόληψης διαφόρων παθολογιών καθώς επίσης  και η ενημέρωση σε θέματα που σχετίζονται με τη σωστή διατροφή και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Εθελοντές Τρικάλων: Μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση για την «Καρδιά του παιδιού»

Μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση  διοργανώνει το Δίκτυο Εθελοντών  του Δήμου Τρικκάιων και ο Οίκος Μόδας «Φρύνη Γιαννούλη». Πρόκειται για την εκδήλωση με τίτλο «Yes We Do», που είναι αφιερωμένη στα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες για τη στήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου προστασίας ενημέρωσης & βοήθειας καρδιοπαθών παιδιών «Η καρδιά του παιδιού». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 21.00 στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο στο φρούριο Τρικάλων.

Επιτυχημένη Ημερίδα στην Τεχνόπολη από την ΕΠΙΟΝΗ

Η ΕΠΙΟΝΗ στις 3 Μαίου 2018 διοργάνωσε με επιτυχία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ημερίδα με θέμα “Υποστήριξη ατόμων με καρδιοπάθεια και η συμβολή των φροντιστών τους” υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, του International Heart Hub (iHHub) και την συνεργασία της “Ενωσης Καρδιοπαθών Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού-Π.Ν., Λιμενικού Σώματος-Λ.Σ. & Φίλων” και του Πανελλήνιου Συλλόγου “Η Καρδιά του Παιδιού”.

Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για νέους μουσικούς από όλη την Ελλάδα (Ορχήστρα – Χορωδία – Τραγουδιστές)

Οι υποψήφιοι/-ες τραγουδιστές (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 17 έως 30 ετών.

Η βραδιά της ανθρωπιάς στα Τρίκαλα

ε έντονη συμμετοχή των πολιτών και με εξαιρετικά μουσικά ακούσματα, τα Τρίκαλα αγκάλιασαν τη συναυλία για τον σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού / Child’s Heart» που δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης».

2ο Wowo’s Bazaar

Αγαπητοί μας Φίλοι, Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Wowo’s Bazaar που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 11 π.μ ως τις 8 μμ, στην αίθουσα «Επήρεια – Πολιτισμός», στην Αθήνα.

Εκλογές για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:30 μμ, στα γραφεία μας, Αιόλου 104 Αθήνα, 2ος όροφος γραφείο 215.

Ημερίδα «Επιπλοκές στην Παιδοχειρουργική» από το Παιδοχειρουργικό Τμήμα, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

Tο Παιδοχειρουργικό Τμήμα, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ διοργανώνει  Ημερίδα με θέμα «Επιπλοκές στην Παιδοχειρουργική». Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 19 Μαΐου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος», ΜΗΤΕΡΑ.

«Έκφραση Χωρίς Εμπόδια»

περίπτερα φορέων με σημαντική προσφορά, όπως η ELEPAP, η ΑΜΥΜΩΝΗ, το Σικιαρίδειο Ίδρυμα – Sikiarideio Foundation, η Η Καρδιά του Παιδιού / Child’s Heart, το Οικοτροφείο OI AGIOI ANARGYROI, η Στέγη της ΕΓΝΥΑ, ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων αυτιστικών ατόμων Άγιος Νικόλαος και να στηρίξουν τις δράσεις τους, αγοράζοντας δώρα για τις γιορτές.

Φιλανθρωπική Συναυλία Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη

Ευχαριστούμε όλους τους Χορηγούς / Υποστηρικτές / Χορηγούς επικοινωνίας αλλά και όλους τους γενικότερα συνεργάτες μας που είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας. Ερχόμαστε Θεσσαλονίκη / Πρεμιέρα 15/10/17 Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ. Από αυτά τα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο. Μαλλιάρης Παιδεία / Ριχάρδος Μουσικά Όργανα / Μουσική Σχολή Ντεπώ / Fedora Fashion / Perrysoptical.gr / Zaxos Music Store / «Μορφές» κομμώσεις. Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη – ΣΟΝΕ

Κοι.Σ.Π.Ε. ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ «ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»

«Δημιουργούμε με έμπνευση και μεράκι μοναδικά χειροποίητα, δερμάτινα σανδάλια για κάθε γούστο. Αυτό το καλοκαίρι ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και στηρίξτε τις δράσεις του Κοι.Σ.Π.Ε. ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις Dimitra Vitsa και Ειρήνη Πευκιανάκη που στηρίζουν την «Καρδιά του Παιδιού» και κατέλαβαν αντίστοιχα την 1η και την 3η θέση στην ηλικιακή τους κατηγορία στον αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινού Δρόμου που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2017 στην Κρήτη.

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παίζουμε για την «Καρδιά του Παιδιού»

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού», σε συνεργασία με την Ακαδημία 1 Τρίκαλα και το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο της συνοικίας Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων διοργανώνουν την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 4:00 το απόγευμα, Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παίζουμε για την «Καρδιά του Παιδιού» στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

2ος Μαραθώνιος Κρήτης

Για ακόμη μια φορά , συμμετείχε δυναμικά Η Ομάδα Δρομέων «Καρδιά Παιδιού», στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης, στον αγώνα 10 χλμ που πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλίου 2017. Παρακάτω παρατίθεται φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.  

Το Εστιατόριο «Αποθήκη Βριλησσίων» στο πλευρό της «Καρδιάς του Παιδιού».

Στις 14 Φλεβάρη, παγκόσμια ημέρα παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες, η Αποθήκη συνδράμει στο έργο του Συλλόγου Καρδία του παιδιού, προσφέροντας ένα ποσοστό των εσόδων της σε αυτόν.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο αγώνας για την Καρδιά του Παιδιού

Μέσα στην καρδιά του χειμώνα, μια ηλιόλουστη Κυριακή περίμενε στο γραφικό Φόδελε τους 170 και πλέον συμμετέχοντες στον 3ο αγώνα για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «η Καρδιά του Παιδιού» που διοργάνωσε η ομώνυμη ομάδα δρομέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε σε μια πανέμορφη φυσιολατρική διαδρομή 7.000 μέτρων.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την «Καρδιά του Παιδιού» στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Εταιρειών ΟΤΕ και του εργαζόμενους του , που για ακόμη μια χρονιά προσέφεραν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» μια ζεστή φιλοξενία, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο κτίριο ΥΜΑ ΝΥΜΑ (Γ’ Σεπτεμβρίου 102-108), πραγματοποιώντας χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar στις 5 & 6 Δεκεμβρίου 2016.

Ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα συγγενών καρδιοπαθειών

Ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα συγγενών καρδιοπαθειών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Συγγενών Καρδιοπαθειών» και των δράσεων του Συλλόγου μας «Η Καρδιά του Παιδιού», διοργανώνουμε ημερίδα.

Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση από την «Καρδιά του Παιδιού» για τα παιδιά σε 4 Νοσοκομεία της Αθήνας

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα συμβεί, τώρα τα Χριστούγεννα, αν αρχίσει να βρέχει δώρα; Αυτό σκέφτηκαν και οι δευτεροετείς σπουδάστριες των Παιδαγωγικών Σπουδών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και με τις καθηγήτριες τους ετοίμασαν μία παράσταση με πρόζα, μουσική, τραγούδι και άμεση επικοινωνία με το κοινό, τη «Δωροβροχή».

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ & ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

Μέσα σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης και θερμής υποδοχής από το θεατρόφιλο κοινό ολοκληρώθηκε στις 27, 28 & 29 Ιουνίου η θεατρική παράσταση «Η Εύελπις του Αιώνα» στο θέατρο Αλκμήνη, από τη νεοσυσταθείσα Θεατρική Ομάδα του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αφιερωμένη, στον εδώ και δύο χρόνια πια μεγάλο μας απόντα Θύμιο Καρακατσάνη.

«Η Καρδιά του Παιδιού» στον Ανοιχτό Διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα «Bravo! 2014»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση Ανοιχτού Διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, «Bravo! 2014», από τον Οργανισμό Διαλόγου και Δικτύωσης QualityNet Foundation (QNF), στο ξενοδοχείο Hilton.

ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ!

Το περιοδικό biscotto 2310, το Νο1 μηνιαίο free press περιοδικό προτάσεων και επιλογών της Θεσσαλονίκης, το portal – οδηγός για τη Θεσσαλονίκη www.biscotto.gr, η βιομηχανία γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ και τέσσερα επιλεγμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, ο «Ζύθος στα Λαδάδικα & Ζύθος Ντορέ», η «Μαύρη Θάλασσα», η «Παπαρούνα» και το «Grada Nuevo», για 4η συνεχόμενη χρονιά και για την εορταστική περίοδο από 20.12.2013 έως και 20.1.2014, δίνουν την πιο εύκολη και εύγευστη δυνατότητα σε όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Καρδιά του Παιδιού».

«Η Καρδιά του Παιδιού» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών με τη «Συμβολική Πορεία» από το Ζάππειο ως το Παναθηναϊκό Στάδιο

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» διοργανώνει «Συμβολική Πορεία», την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου από τις 10:00 ως τις 12:00.