Δυναμικό παρόν ετοιμάζεται να δώσει η Ομάδα Δρομέων της «Καρδιάς του Παιδιού» στο Olympus Marathon

Δυναμικό παρόν ετοιμάζεται να δώσει η Ομάδα Δρομέων της «Καρδιάς του Παιδιού» στο Olympus Marathon

Αθήνα 20.5.2019

 

Τις κορυφές του Ολύμπου ετοιμάζεται να κατακτήσει ο 50χρονος Μαραθωνοδρόμος Παύλος Μαυρικάκης που γεννήθηκε με Συγγενή Καρδιοπάθεια (τετραλογία Fallot). Έναν ακόμη άθλο προετοιμάζεται να πετύχει μετά από 17 μαραθώνιους στο ενεργητικό του και εκατοντάδες άλλους αγώνες δρόμου και βουνού, μαζί  με δύο  άλλους δρομείς, τον Χρήστο Μπατατόλη και τον Κώστα Φαγκρίδα, μέλη της ομάδας δρομέων της «Καρδιάς του Παιδιού», που θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο του Ολύμπου στις 29 Ιουνίου.

Ο στόχος των δρομέων είναι η στήριξη του έργου του Πανελλήνιου Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού» με εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και η μετάδοση του μηνύματος ελπίδας και αισιοδοξίας προς όλα τα παιδιά που γεννιούνται με συγγενή καρδιοπάθεια.

Όποιος θέλει να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία, μπορεί να καταθέσει το χρηματικό ποσό που επιθυμεί, μέσω ηλεκτρονικών δωρεών, τραπεζικών καταθέσεων ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα της «Καρδιάς του Παιδιού» στο 210 3218488 και 210 3253876 ή στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στο : https://www.kardiapaidiou.gr/.

 

Τα μέλη της Ομάδας Δρομέων της «Καρδιάς του Παιδιού» που θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο του Ολύμπου. Παύλος Μαυρικάκης, Χρήστος Μπατατόλης και Κώστας Φαγκρίδας.