Ενεργή συμμετοχή από τους δρομείς της «Καρδιάς του Παιδιού»στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Ενεργή συμμετοχή από τους δρομείς της «Καρδιάς του Παιδιού»στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας

 

Αθήνα, 14/11/2018

 Όπως  κάθε χρόνο, οι δρομείς της «Καρδιάς του Παιδιού», συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας, δίνοντας ένα δυναμικό παρόν.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου, ήταν και ο εθελοντής ψυχολόγος της «Καρδιάς του Παιδιού», κ. Φώτης Βαρέλας , και το μέλος της ομάδας δρομέων, κ. Χρήστος Μπατατόλης από τα Τρίκαλα, που για ακόμη μια χρονιά έτρεξαν με την εμφάνιση της ομάδας και στήριξαν το έργο του Συλλόγου. Στον Μαραθώνιο συμμετείχαν και νέα μέλη , που έτρεξαν με το μήνυμα «RUN WITH US», προκειμένου να παροτρύνουν το κοινό να αγωνιστεί για τους σκοπούς της «Καρδιάς του Παιδιού».

Τα θερμά μας Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας δρομέων της «Καρδιάς του Παιδιού», νέα και παλιά ,που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας και που μας στήριξαν και μας στηρίζουν με τον αγώνα τους.

Τους ευχαριστούμε όλους ,μέσα από την καρδιά μας, που με την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους  μετέδωσαν  ηχηρά το μήνυμα, για υγιείς παιδικές καρδιές.

 

Παρακάτω παρατίθεται φωτογραφικό υλικό:

Ο κος Φώτης Βαρέλας , ο εθελοντής ψυχολόγος του οργανισμού, φορώντας την νέα εμφάνιση του Συλλόγου με το μήνυμα «RUN WITH US», και κρατώντας το μετάλλιο του μαραθωνίου ,στήριξε για ακόμη μια χρονιά την «Καρδιά του Παιδιού».

 

 

Τα νέα μέλη της ομάδας δρομέων  που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας φορώντας την νέα εμφάνιση του Συλλόγου με το μήνυμα «RUN WITH US», έτρεξαν παροτρύνοντας το κόσμο να αγωνιστεί για τους σκοπούς της «Καρδιάς του Παιδιού».

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μέλος της ομάδας δρομέων από τα Τρίκαλα, κ. Χρήστος Μπατατόλης, στήριξε για ακόμη μια φορά με τον αγώνα του, την «Καρδιά του Παιδιού» .