Ενημέρωση από την «Καρδιά του Παιδιού»

Ενημέρωση από την «Καρδιά του Παιδιού»

 

Αγαπητοί μας Φίλοι,

Με λύπη σας πληροφορούμε ότι το Γραφείο του Πανελλήνιου Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού» παραβιάστηκε δύο συνεχόμενες φορές μέσα σε δύο ημέρες, από άγνωστους. Η ζημιά για την «Καρδιά του Παιδιού», κυμαίνεται στα 9.000 ευρώ, καθώς έχει κλαπεί σχεδόν ολόκληρος ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Οργανισμού, (υπολογιστές, οθόνες, server, δίσκοι και λογισμικό) και άλλα αντικείμενα αξίας (εικόνες και είδη γραφείου και είδη που έφεραν μέταλλο).

Είναι πραγματικά λυπηρό για έναν Οργανισμό που 36 χρόνια υπηρετεί ακούραστα τα καρδιοπαθή παιδιά και τις οικογένειες τους, να δέχεται τέτοιες επιθέσεις από ανθρώπους χωρίς καμία συνείδηση και να υπολειτουργεί λόγω αυτών των συνθηκών.

Καλούμε λοιπόν, όποιον μπορεί να στηρίξει τον Οργανισμό, με κάποια χρηματική δωρεά, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά, να επικοινωνήσει μαζί μας  ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας στο https://www.kardiapaidiou.gr/%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%a…/ και να βοηθήσει την «Καρδιά του Παιδιού», να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της, στους μικρούς μαχητές της ζωής.