«Η Καρδιά του Παιδιού», προσέφερε λαμπάδες τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, στα καρδιοπαθή παιδιά που νοσηλεύονταν στα τέσσερα Νοσοκομεία της Αττικής »  

«Η Καρδιά του Παιδιού», προσέφερε λαμπάδες τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, στα καρδιοπαθή παιδιά που νοσηλεύονταν στα τέσσερα Νοσοκομεία της Αττικής »  

Δελτίο Τύπου 19.04.2017

 

Και φέτος όπως και κάθε χρόνο οι εθελοντές και τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού», μοίρασαν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ,πασχαλινές λαμπάδες στα παιδάκια που πάσχουν από Συγγενείς Καρδιοπάθειες που νοσηλεύονταν στα τέσσερα Νοσοκομεία της Αττικής. Τις Λαμπάδες ετοίμασαν με μεγάλο ενθουσιασμό, φροντίδα και πολλή αγάπη η κ. Πόπη Πειρουνάκη, οι «Καλλιτέχνες κοντά στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη» και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Παρασκευή Παπαγεωργάκη.

Οι διάδρομοι των Νοσοκομείων γέμισαν από χαρούμενες παιδικές φωνές και πολλά χαμόγελα , καθώς τα νοσηλευόμενα καρδιοπαθή  παιδάκια δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τις όμορφες λαμπάδες και τα δωράκια που τους προσέφεραν οι εθελοντές «Νονοί» του Πανελλήνιου Συλλόγου.

«Η Καρδιά του Παιδιού» επιθυμεί να ευχαριστήσει τους εθελοντές , τα μέλη , την κ. Πόπη Πειρουνάκη,τους «Καλλιτέχνες κοντά στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη» και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Παρασκευή Παπαγεωργάκη, που βοήθησαν στη διανομή και στη διακόσμηση των λαμπάδων , καθώς και τις Διοικήσεις των τεσσάρων Νοσοκομείων,  το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», το «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο», το «Ιασώ Παίδων» και το «Μητέρα», για τη θερμή τους  φιλοξενία.