Με δωρεά εις μνήμην, αντί στεφάνου 

Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, όπως είναι η απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου, κάποιοι συνάνθρωποι μας βρίσκουν το θάρρος και τη δύναμη, να μετουσιώσουν τη θλίψη τους και να τη μετατρέψουν σε ελπίδα, συγκεντρώνοντας δωρεές εις μνήμην ή αντί στεφάνου, για τα παιδάκια που βρίσκονται σε ανάγκη.

Για να κάνετε μια δωρεά εις μνήμην ή αντί στεφάνου, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Καλώντας κάποιον εκπρόσωπο του Συλλόγου μας, ο οποίος θα παρευρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία με το «κουτάκι της καρδιάς». Για κάθε δωρεά που συγκεντρώνεται στο «κουτάκι της καρδιάς», αποστέλλουμε σχετική απόδειξη στον δωρητή. Επιπλέον, η οικογένεια του εκλιπόντος λαμβάνει γραπτή αναφορά για τις δωρεές που έγιναν εις μνήμην του.
  • Χρησιμοποιώντας κάποιον από τους Καταθετικούς Λογαριασμούς της «Καρδιάς του Παιδιού». Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ
  • Κάνοντας απευθείας δωρεά, χρησιμοποιώντας του κουμπί «Κάνε δωρεά». Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε στο email info@kardiapaidiou.gr, προκειμένου να λάβετε την απόδειξή σας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλουμε συλλυπητήρια- ενημερωτική επιστολή στην οικογένεια του εκλιπόντος για τη δωρεά σας, θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του παραλήπτη, καθώς και εάν επιθυμείτε να αναφέρεται το ποσό της δωρεάς σας.