Φιλανθρωπικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου με σκοπό τη συλλογή χρημάτων και τη στήριξη του Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού»

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου με σκοπό τη συλλογή χρημάτων και τη στήριξη του Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίκαλα ,17.06.2017

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού», σε συνεργασία με την Ακαδημία 1 Τρίκαλα και το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο της συνοικίας Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων διοργάνωσαν τη Τρίτη 13 Ιουνίου 2017  και ώρα 4:00 το απόγευμα, Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παίζουμε για την «Καρδιά του Παιδιού» στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Το Τουρνουά τελέστηκε υπό την Αιγίδα της ΕΠΣ Τρικάλων και είχε την ευγενική στήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Ο σκοπός του Τουρνουά είναι η ενίσχυση του κοινωνικού έργου της «Καρδιάς του Παιδιού».

Στο τουρνουά οι παιδικές ομάδες των αθλητικών συλλόγων της περιοχής έπαιξαν έδωσαν το παρόν και οι μικροί αθλητές τον καλύτερο τους εαυτό για τη… ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγωνιστήκαν οι παιδικές ομάδες «ΑΚΑΔΗΜΙΑ 1», «ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΡΑΣ» «ΑΣ ΚΑΛΛΙΔΕΝΔΡΙ» «ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011» «ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ»  «ΑΣ ΣΑΡΑΓΙΩΝ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσημοι Υποστηρικτές:

Ακαδημία 1 Τρίκαλα

Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος της συνοικίας Εργοστάσιου Γάλακτος Τρικάλων

ΕΠΣ Τρικάλων

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας:

«Pr 4You» Κατερίνα Παπαθανασίου

 

Χορηγοί:
3G Print Σουφλιά Ευαγγελία

CUP & CINO Coffee Store
Παμπουκίδης Χρήστος

«Cafe14oz» Βασταρούχας Ντίνος

«Δημιουργίες»Βλαχάβα Μαρία

Mikel CAFE
Φωτογραφία Δημήτρης Πούλιος