Με άλλους Τρόπους

Με την ευγενική πρωτοβουλία της Alpha Bank, και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της τράπεζας, προσφέρεται ποσοστό στον Πανελλήνιο Σύλλογο «Η Καρδιά Του Παιδιού», από τη συνολική αξία των αγορών που πραγματοποιούνται με την κάρτα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για τον κάτοχο. https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=22

 

 

 

 

 

Με δωρεά εις μνήμην, αντί στεφάνου Θα συμπαρασταθούμε στο πένθος σας και θα παρευρεθούμε στο μυστήριο με το «κουτάκι της καρδιάς»  για δωρεές εις μνήμην.

Με δωρεά αντί δώρου σε βαφτίσεις, γάμους ή γενέθλια Θα φροντίσουμε αντί για μπουμπουνιέρα ή δώρο, να σας προμηθεύσουμε με τα καρτελάκια που βλέπετε στη φωτογραφία, ενημερώνοντας τους προσκεκλημένους σας για την ευγενική σας σκέψη και χειρονομία.

 

Με τη διάθεση του «κουτιού της καρδιάς» Μπορούμε να σας διαθέσουμε το «κουτάκι της καρδιάς» και να το τοποθετήσετε στο κατάστημα, στην επιχείρησή σας, ή σε κάποια εκδήλωση που οργανώνετε. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210.3218488 & 210.3253876.

 

Με την αγορά του κοσμήματος που σχεδίασε για εμάς η MaLiYa Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών, η αρχιτέκτων/σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρία Γιαννικουρή (MaLiYa), σχεδίασε για το Σύλλογό μας δύο καρδιές, που συμβολίζουν τις δικές μας πλάι στις καρδιές των καρδιοπαθών παιδιών. Διατίθεται με ασημένια χρυσή & μπρονζέ αλυσίδα.