Με άλλους Τρόπους

Με την ευγενική πρωτοβουλία της Alpha Bank, και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της τράπεζας, προσφέρεται ποσοστό στον Πανελλήνιο Σύλλογο «Η Καρδιά Του Παιδιού», από τη συνολική αξία των αγορών που πραγματοποιούνται με την κάρτα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για τον κάτοχο. https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=22

 

 

 

 

 

Με την αγορά του κοσμήματος της «Καρδιάς του Παιδιού»

Επιτέλους το κόσμημα με το λογότυπο της «Καρδιάς του Παιδιού» είναι πλέον διαθέσιμο… Μπορείς να ενισχύσεις και εσύ την προσπάθεια του Συλλόγου μας και να συμβάλλει στο έργο που επιτελεί, αγοράζοντας το «Κόσμημα της Καρδιάς του Παιδιού», την «Καρφίτσα Πέτου της Καρδιάς του Παιδιού» ή «Το βραχιολάκι της Καρδιάς του Παιδιού» , προβάλλοντας το μήνυμα για υγιείς καρδιές και δυνατά και χαρούμενα παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες και για παραγγελίες επικοινωνήστε με το προσωπικό του Συλλόγου στα τηλ. 210 3218488 και 210 3253876

 

 

 

 

 

 

Με δωρεά  μέσω ΕΛΤΑ Σε αυτή την περίπτωση η δωρεά θα γίνει με ταχυδρομική επιταγή και θα επιβαρυνθείτε με κόστος αποστολής 4,00 €. Τα στοιχεία μας είναι:

Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης
& Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών
«Η Καρδιά Του Παιδιού»
Αιόλου 104
2ος όροφος γραφείο 215
Αθήνα 10564
ΑΦΜ: 090296546
ΔΟΥ:  Α΄ Αθηνών

Με δωρεά εις μνήμην, αντί στεφάνου Θα συμπαρασταθούμε στο πένθος σας και θα παρευρεθούμε στο μυστήριο με το «κουτάκι της καρδιάς»  για δωρεές εις μνήμην.

Με δωρεά αντί δώρου σε βαφτίσεις, γάμους ή γενέθλια Θα φροντίσουμε αντί για μπουμπουνιέρα ή δώρο, να σας προμηθεύσουμε με τα καρτελάκια που βλέπετε στη φωτογραφία, ενημερώνοντας τους προσκεκλημένους σας για την ευγενική σας σκέψη και χειρονομία.

 

Με τη διάθεση του «κουτιού της καρδιάς» Μπορούμε να σας διαθέσουμε το «κουτάκι της καρδιάς» και να το τοποθετήσετε στο κατάστημα, στην επιχείρησή σας, ή σε κάποια εκδήλωση που οργανώνετε. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210.3218488 & 210.3253876.

 

Με την αγορά του κοσμήματος που σχεδίασε για εμάς η MaLiYa Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών, η αρχιτέκτων/σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρία Γιαννικουρή (MaLiYa), σχεδίασε για το Σύλλογό μας δύο καρδιές, που συμβολίζουν τις δικές μας πλάι στις καρδιές των καρδιοπαθών παιδιών. Διατίθεται με ασημένια χρυσή & μπρονζέ αλυσίδα.