Ομάδα Εθελοντισμού

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τα αιτήματα για βοήθεια αυξάνονται καθημερινά. «Η Καρδιά του Παιδιού» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανεύρεση περισσότερων χορηγών και δωρητών. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τα μέλη μας να δείχνουν κατανόηση, έτσι ώστε να δίνεται προτεραιότητα σε επείγοντα περιστατικά και σε οικογένειες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Όσοι από εσάς -μέλη και φίλοι- επιθυμούν να βοηθήσουν έμπρακτα στο έργο μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας και να εγγραφούν στην Ομάδα Εθελοντισμού που πριν από λίγο καιρό δημιουργήσαμε. Σκοπός μας είναι να ακουστούμε περισσότερο, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και μέριμνα  στα θέματα υγείας των καρδιοπαθών παιδιών.

«Ημέρα Αγάπης» από τη Marfin Egnatia Bank & το κανάλι ΣΚΑΙ, Νοέμβριος 2012

Για την εγγραφή σας στην ομάδα θα πρέπει να συμπληρώσετε μία αίτηση και να αποδεχθείτε τις Βασικές Αρχές του Εθελοντισμού της «Καρδιάς του Παιδιού». Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Εθελοντισμού θα σας ενημερώσει για τις δράσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου.

5ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα • «Έλληνας Πολίτης – Ευρωπαίος Πολίτης», Δεκέμβριος 2012

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για τις ώρες και ημέρες που είστε διαθέσιμοι καθώς και με ποιο τρόπο επιθυμείτε να προσφέρετε την εθελοντική εργασία σας. Η συμμετοχή σας και μόνο στις δράσεις της «Καρδιάς του Παιδιού», είναι για μας ηθική στήριξη και συμπαράσταση.

«Συμβολική Πορεία» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών, Φεβρουάριος 2013