Αθήνα, 21.01.2019

 

 

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης προς τα καρδιοπαθή παιδιά, επεφύλασσαν δύο μαθήτριες της Β’ Γυμνασίου από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce.

Οι μαθήτριες  Αριάδνη Παπούλη και Ελίνα Λούζη , παρουσίασαν στις 16.01.2019 στους συμμαθητές σε χώρο του Αμερικανικού  Κολλεγίου, τραγούδι, σε στίχους και μουσική δική τους, μεταφέροντας ηχηρά το μήνυμα με τις μελωδικές φωνές τους «Το να έχεις καρδιά, σημαίνει πολλά, σου δίνει συναισθήματα μαγικά». Ο απώτερος σκοπός της δράσης, ήταν η γνωστοποίηση και η ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας για τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες και παράλληλα η οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού.

Στη μουσική δράση παρευρέθηκε και η Πρόεδρος του Οργανισμού, κα Αθηνά Βαρέλα – Κολτσιδοπούλου, η οποία συγχάρηκε τις δύο μαθήτριες για τη συγκινητική τους πράξη, για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που δείχνουν στους μικρούς μαχητές της ζωής, παρότι οι ίδιες βρίσκονται ακόμη σε τόσο τρυφερή ηλικία .

«Η Καρδιά του Παιδιού», επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τις δύο μαθήτριες, τη Φιλόλογο και Υπεύθυνη Μαθητικών Κοινοτήτων Γυμνασίου, κα Άννα Ξένου και το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce για τη βοήθεια που προσέφεραν στον Οργανισμό και φυσικά για τη ζεστή τους φιλοξενία στο χώρο του Κολλεγίου.

 

Παρακάτω παρατίθεται φωτογραφικό υλικό από τη δράση:

 

Οι δύο μαθήτριες της Β’ Γυμνασίου Αριάδνη Παπούλη και Λίνα Λούζη, μαζί με την Πρόεδρο της «Καρδιάς του Παιδιού», κα Αθηνά Βαρέλα – Κολτσιδοπούλου και τη Φιλόλογο και Υπεύθυνη Μαθητικών Κοινοτήτων Γυμνασίου του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος Pierce, κα Άννα Ξένου.

 

Η Πρόεδρος της «Καρδιάς του Παιδιού», κα Αθηνά Βαρέλα – Κολτσιδοπούλου ανάμεσα στις δύο μαθήτριες Ελίνα Λούζη και Αριάδνη Παπούλη.