Το Φαρμακείο Χριστίνα Γκιούρδα με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας και την έναρξη της Άνοιξης στις 8 Μαρτίου διοργάνωσε μια λαμπερή βραδιά ομορφιάς. Το beauty and wellness event “keep it golden” διοργανώθηκε με μεγάλη φροντίδα από τους ανθρώπους του φαρμακείου και ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν η πιο μεγάλη ανταμοιβή.

Στο event παρευρέθηκε ο διάσημος οινολόγος Δημήτριος Χατζηνικολάου, ο οποίος ταξίδεψε το κοινό στον μαγικό κόσμο της γευσιγνωσίας και τις οινογνωσίας και παράλληλα πληροφόρησε τα παρευρισκόμενα άτομα για τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες  του σταφυλιού. Ακόμα, όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την τύχη να δοκιμάσουν την νέα σειρά καλλυντικών προϊόντων της Caudalie και να γευτούν ένα σπάνιο κρασί από τουs αμπελώνες του Bordeaux. Μέρος των εσόδων από την βράδια διατέθηκαν προς το Σύλλογο μας με σκοπό τη στήριξη και την ενδυνάμωση του.

Η «Καρδία του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά το Φαρμακείο Χριστίνα Γκιούρδα για την ευγενική του συμβολή στο  κοινωνικό της έργο και  ευελπιστεί τέτοιες πράξεις  αλληλεγγύης να αποτελούν  παράδειγμα  για όλους εμάς.